Blog

The Coloured Goodies experience

Coloured Goodies & Ralitsa’s AfroBusiness slaan de handen ineen om het 2jarig bestaan van Coloured Goodies te vieren. En dat doen zij niet alleen! Op 25 februari zullen zo’n 50 standhouders aanwezig zijn om hun producten en diensten aan te bieden. Workshops, entertainment, gezelligheid én F O O D mogen hierbij zeker niet missen! ( We all  food ) Neem gezellig de kleintjes mee, want ook voor hen staan er hele leuke activiteiten ingepland.

Natuurlijk zullen wij ook aanwezig zijn met een deel van ons assortiment. Denk hierbij aan de Satin bonnet in exclusieve kleuren combinaties. Overigens ontvang je bij iedere aankoop een kortingsbon voor op je eerst volgende bestelling in de webshop. We staan ook natuurlijk ook te popelen om jullie te mogen ontmoeten. Dus kom gezellig langs! ( Free hugs available )

O! Een adres zou wel handig zijn denk je nu he? M&M Plaza is the place to be! Het adres is Floraweg 198, 1032ZG in Amsterdam. Indoor én  G R A T I S parkeren. ( Kun je lekker lang blijven en bij komen onder het genot van een drankje aan de bar )

Hopelijk heb je er nu net zoveel zin in als wij. Be there or be square, babygirl.


25 februari 2018 van 14:00/21:00 uur. 

Reacties uitgeschakeld voor The Coloured Goodies experience
0